Jantien Piekstra


GZ psycholoog

Mijn naam is Jantien Piekstra (1976). Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner.

Na mijn afstuderen in 2001 aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik onder meer werkzaam geweest in de arbeidsreintegratie, Arbodienstverlening, gehandicaptenzorg en in de basis- en specialistische GGZ. Daarnaast ben ik supervisor en leertherapeut voor GZ-psychologen- en cognitief gedragstherapeuten in opleiding.

De afgelopen jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in de behandeling van trauma en traumatische rouw. Ik heb meegewerkt aan verschillende projecten van de Rijksuniversiteit Groningen op dit gebied (o.a. Rouw na moord, Leven met vermissing, Rouw na vliegramp MH17) en ben aangesloten bij het Landelijk Netwerk Traumatisch Verlies.

Ik heb ruime ervaring met het behandelen van bijna alle voorkomende psychische klachten bij zowel volwassenen als jongeren. Hierbij maak ik onder meer gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR en mindfulness. Daarnaast gebruik ik regelmatig technieken uit andere therapiestromingen, zoals: transactionele analyse, oplossingsgerichte therapie, voice dialogue en systemisch werk. Daarnaast geef ik, samen met mijn collega Lucien Bendt, bokspsychotherapie.

Mijn behandelingen zijn altijd maatwerk.

BIG nummer: 19915472125 AGB code: 94008904

<<< ga terug