Wie zijn we?

Jantien Piekstra,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Jantien Piekstra (1976). Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

Irma Wesselink
GZ-psycholoog

Mijn naam is Irma Wesselink (1963).
Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut, psychotraumatherapeut en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

Sander van Straten,
Klinisch psycholoog

Mijn naam is Sander van Straten (1973). Ik ben Klinisch psycholoog – psychotherapeut, schematherapeut (supervisor), cognitief gedragstherapeut (supervisor) en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

In samenwerking met:

Helen Catsburg,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Helen Catsburg (1970). Ik ben GZ-psycholoog gespecialiseerd in trauma-therapie en EMDR (EMDR praktioner). Daarnaast ben ik opgeleid als ervarings-gericht (lichaamsgericht) therapeut,(Lichaamsgericht werkend therapeut NIP) en volg ik opleiding in het Systemisch werken (o.a. opstellingen).

. . . lees meer >>>

Jos de Keijser,
Klinisch psycholoog,

Mijn naam is Jos de Keijser (1958). Ik ben klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

. . . lees meer >>>

Lucien Bendt, Bokstrainer,

Mijn naam is Lucien Bendt (1965). Ik ben bokstrainer en karateleraar. Sinds 1994 ben ik eigenaar van Karate-do Hyoshi.

. . . lees meer >>>

Koos de Boed, ervarings-deskundige

Mijn naam is Koos de Boed. Ik ben ervaringsdeskundige (HBO – AD Ervaringsdeskundige in de Zorg – Hanzehogeschool Groningen).

. . . lees meer >>>

Dana Foss,
ervarings-deskundige

Mijn naam is Dana Foss (1972). Na jaren in diverse functies op het gebied van Human Resources gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Ervaringsdeskundige.

. . . lees meer >>>

Saskia Valk,
yogatherapeut

Mijn naam is Saskia Valk (1979). Ik ben zelfstandig lichaamsgericht hulpverlener en deskundig op gebied van therapeutische yoga voor kinderen en volwassenen met zorg- en hulpvragen.

. . . lees meer >>>


Christien Post-Reiziger,
beeldend-therapeut

Mijn naam is Christien Post Reiziger. Ik ben gespecialiseerd in rouwtherapie. Door beelden kunnen emoties, herinneringen en behoeftes, die in het verleden onvoldoende vorm hebben kunnen krijgen, op een persoonlijke wijze zichtbaar worden gemaakt. 

. . . lees meer >>>