Wie zijn we?

Jantien Piekstra,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Jantien Piekstra (1976). Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

Marlene Koekkoek
GZ-psycholoog

Mijn naam is Marlene Koekkoek (1976). Ik ben GZ-psycholoog
(BIG-geregistreerd) , EMDR Practitioner en Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP

. . . lees meer >>>

Helen Catsburg,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Helen Catsburg (1970). Ik ben GZ-psycholoog gespecialiseerd in trauma-therapie en EMDR (EMDR praktioner). Daarnaast ben ik opgeleid als ervarings-gericht (lichaamsgericht) therapeut,(Lichaamsgericht werkend therapeut NIP) en volg ik opleiding in het Systemisch werken (o.a. opstellingen).

. . . lees meer >>>

Jos de Keijser,
Klinisch psycholoog,

Mijn naam is Jos de Keijser (1958). Ik ben klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

. . . lees meer >>>

Anke de Jong ,
Klinisch psycholoog

Mijn naam is Anke de Jong.
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog heb ik me vooral gericht op angststoornissen en ernstig psychiatrische aandoeningen.

. . . lees meer >>>

Koos de Boed, ervarings-deskundige

Mijn naam is Koos de Boed. Ik ben ervaringsdeskundige (HBO – AD Ervaringsdeskundige in de Zorg – Hanzehogeschool Groningen).

. . . lees meer >>>

Dana Foss,
ervarings-deskundige

Mijn naam is Dana Foss (1972). Na jaren in diverse functies op het gebied van Human Resources gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Ervaringsdeskundige.

. . . lees meer >>>

Franziska Muller,
muziektherapeut

Mijn naam is Franziska Muller. Sinds begin 2018 werk ik als freelance muziektherapeut. Nadat ik mijn SPH diploma in Freiburg/Duitsland heb gehaald, heb ik muziektherapie in Berlijn gestudeerd

. . . lees meer >>>

Hildegard Sarrazin,
muziektherapeut


Mijn naam is Hildegard Sarrazin. Sinds 2013 werk ik vanuit een eigen muziektherapiepraktijk samen met vrij gevestigde psychotherapeuten en psychiaters.

. . . lees meer >>>

Saskia Valk,
yogatherapeut

Mijn naam is Saskia Valk (1979). Ik ben zelfstandig lichaamsgericht hulpverlener en deskundig op gebied van therapeutische yoga voor kinderen en volwassenen met zorg- en hulpvragen.

. . . lees meer >>>


Christien Post-Reiziger,
beeldend-therapeut

Mijn naam is Christien Post Reiziger. Ik ben gespecialiseerd in rouwtherapie. Door beelden kunnen emoties, herinneringen en behoeftes, die in het verleden onvoldoende vorm hebben kunnen krijgen, op een persoonlijke wijze zichtbaar worden gemaakt. 

. . . lees meer >>>