Wie zijn we?

Jantien Piekstra,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Jantien Piekstra (1976). Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

Irma Wesselink
GZ-psycholoog

Mijn naam is Irma Wesselink (1963).
Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut, psychotraumatherapeut en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

In samenwerking met:

Helen Catsburg,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Helen Catsburg (1970). Ik ben GZ-psycholoog gespecialiseerd in trauma-therapie en EMDR (EMDR praktioner). Daarnaast ben ik opgeleid als ervarings-gericht (lichaamsgericht) therapeut,(Lichaamsgericht werkend therapeut NIP) en volg ik opleiding in het Systemisch werken (o.a. opstellingen).

. . . lees meer >>>

Jitske Koetsier,
Psychiater

Mijn naam is Jitske Koetsier (1975). Na mijn opleiding tot psychiater ben ik eerst geruime tijd gaan werken in een gespecialiseerd traumacentrum (van GGZ Drenthe). Ik ben mij toen verder gaan specialiseren in psychotherapie en traumabehandeling. Dit heb ik onder meer gedaan door EMDR opleidingen en de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut en psychoanalytica

. . . lees meer >>>

Jos de Keijser,
Klinisch psycholoog,

Mijn naam is Jos de Keijser (1958). Ik ben klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

. . . lees meer >>>

Lucien Bendt, Bokstrainer,

Mijn naam is Lucien Bendt (1965). Ik ben bokstrainer en karateleraar. Sinds 1994 ben ik eigenaar van Karate-do Hyoshi.

. . . lees meer >>>

Koos de Boed, ervarings-deskundige

Mijn naam is Koos de Boed. Ik ben ervaringsdeskundige (HBO – AD Ervaringsdeskundige in de Zorg – Hanzehogeschool Groningen).

. . . lees meer >>>

Dana Foss,
ervarings-deskundige

Mijn naam is Dana Foss (1972). Na jaren in diverse functies op het gebied van Human Resources gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Ervaringsdeskundige.

. . . lees meer >>>

Saskia Valk,
yogatherapeut

Mijn naam is Saskia Valk (1979). Ik ben zelfstandig lichaamsgericht hulpverlener en deskundig op gebied van therapeutische yoga voor kinderen en volwassenen met zorg- en hulpvragen.

. . . lees meer >>>


Christien Post-Reiziger,
beeldend-therapeut

Mijn naam is Christien Post Reiziger. Ik ben gespecialiseerd in rouwtherapie. Door beelden kunnen emoties, herinneringen en behoeftes, die in het verleden onvoldoende vorm hebben kunnen krijgen, op een persoonlijke wijze zichtbaar worden gemaakt. 

. . . lees meer >>>