«

»

Vergoedingen 2024

Net als in 2023, heeft het ECTV ook voor 2024 geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit betekent echter niet dat de zorg bij ons niet wordt vergoed. Met een restitutiepolis wordt doorgaans de volledige behandeling of een groot deel hiervan alsnog vergoed.

Wij adviseren u om goed te checken hoe u verzekerd bent voor zorg binnen de (ongecontracteerde) GGZ en welk deel van de kosten van de behandeling u vergoed krijgt. Tot 31 december 2023 is het nog mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar indien u de vergoeding van uw huidige verzekeraar voor 2024 te beperkt vindt.

Indien u momenteel een naturapolis heeft, kunt u ook nog tot eind december overstappen naar een restitutiepolis om aanspraak te maken op een hogere vergoeding van uw behandeling in 2024.

Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar en alle polissen in 2024: https://contractvrijepsycholoog.nl/vergoedingen-2024/

Volgens deze website zijn de beste polissen voor vergoeding binnen de (ongecontracteerde) GGZ: Menzis Basis vrij & ASR Eigen Keuze.

Klik hier voor meer informatie over contractvrije psychologen: https://contractvrijepsycholoog.nl/over/